Cadre didactice - Catedra de Turism Servicii

 

gabriela stanciulescuGabriela STĂNCIULESCU
Profesor Universitar Doctor

Absolventa a Facultatii de Comert, Academia de Studii Economice, Bucuresti. Este de asemenea absolventa a Scolii Nationale de Administratie (Ecole Nationale d’Adminnistration, promotia Condorcet, Paris, Franta), cu titlul de M.A.  pentru Inaltii Functionari Publici. A fost bursier Fulbright al SUA, la University of Illinois at Chicago, College of Business Administration, Department of Marketing and Entrepreneurship si bursier la Viena, Austria, la Wirtschaftsuniversität.

A absolvit Scoala de Management turistic  dela Neusiedl Am See, Austria. In pozitia de cadru didactic la Catedra de Turism-Servicii a Facultatii de Comert din ASE, elaboreaza si preda cursuri (Tehnica operatiunilor de Turism, Managementul operatiunilor de turism, Evaluare patrimoniala si nepatrimoniala, Servicii si utilitati publice, Sisteme comparate de administratie publica europeana, etc.) si elaboreaza si deruleaza proiecte de cercetare stiintifica universitara nationala si europeana (CNCSIS, CEX, PN II, FP7).

A publicat 18 carti in domeniul turismului, 9 carti in domeniul serviciilor si administratiei, si peste 100 de articole in revistele stiintifice.

2008 - Catedra de Turism Servicii - Academia de Studii Economice Bucuresti

Travellers Guide